В новините
 
29.03.2024 18:01
Търсене
 
 
14.08.2009
Първото състезание за мерене на обувки в България ще се проведе в Бургас
Бургас Плаза Мол ще раздава маркови обувки на победителките от играта “Ако обувката и стане”. На 15 август 2009 г. (събота) в Бургас Плаза Мол ще се проведе първото състезание за мерене на обувки в България, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 21 ч. на специално обозначено място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.
11.08.2009
Подаряват маркови обувки на късметлии в Бургас Плаза
Бургаският мол организира състезание за модерни Пепеляшки - “Ако обувката й стане за нея чифтът ще остане”. На 15 август в Бургас Плаза Мол ще се проведе състезание за мерене на обувки, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 20 ч. на специално място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.
09.08.2009
Момиче на Азис спечели състезание за красива фигура
Деси Бекирска от балет M Dance спечели първо място в конкурса Optimum Figure, който се проведе за трета поредна година от фирма Power&Beauty, вносител на спортни хранителни добавки у нас. Optimum Figure е едно от най-популярните състезания в страната сред занимаващите се със спорт с цел поддържане на здраво, силно и красиво тяло. Тазгодишното издание протече изцяло онлайн в рамките на популярната социална мрежа FACEBOOK. Претендентите в конкурса са били оценявани от българските потребители на FACEBOOK според съвкупност от критерии - мускулатура, естетика, баланс, красота, излъчване, тонус, стил, генетика и хармония. Според Момчил Милев, управител на Power&Beauty, който връчи наградите на отличените, в конкурса побеждават хора, чиито визия и фигура се възприемат като модерни и като модел за подражание.
15.07.2009
Стартира Клубен тур „С коктейл за Емо” в заведения по Южното ни Черноморие
От 24 юли о 02 август по Южното ни Черноморие стартира клубен тур "С коктейл за Емо" с над 16 български артисти и музиканти в подкрепа на каузата за набиране средства на младия художник Емил Харизанов. Миналото лято при нелеп инцидент, счупва пети шиен прешлен. В момента двадесет и три годишният Емил е в съзнание, парализиран от раменния пояс надолу с частична подвижност в ръцете, но с висок шанс за оздравяване. Израелския неврохирург смята, че за възстановяването на Емо има над 90% шанс. За тази цел е необходимо събирането на средства за лечение и рехабилитация извън България, надхвърлящи 200 000 евро. Повече подробности за артистите и клубния тур "С коктейл за Емо" може да откриете в прикачения документ. Приложено може да откриете също така снимки на Емил Харизанов и част от неговите творби.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |