В новините
 
29.03.2024 18:55
Търсене
 
 
27.10.2009
Започва подготовката на Бургас Плаза Мол за Хелоуин
Търговският център ще изненада бургазлии с нестандартна декорация и многобройни “страшни” инициативи Бургас Плаза Мол ще изненада бургазлии с нестандартна декорация и многобройни нетрадиционни инициативи по повод най-страшния празник Хелоуин. Една седмица преди Деня на Вси Светии, на 25 октомври, в Бургас Плаза Мол ще бъде обособен Хелоуин кът, който ще е на разположение на всички посетители и ще ги подготвя за уникалното Хелоуин парти на 31 октомври. В Хелоуин къта ще бъдат разположени макети на таласъми, духове, чудовища и вещици, с които всички фенове на Хелоуин ще могат да се снимат. На 25 октомври 2009 г. започват и двата конкурса на Бургас Плаза - Конкурс за лакомства от тиква и Конкурс за страшна декорация, в които участие ще могат да вземат хора от всички възрасти. Конкурсът за лакомства от тиква е подходящ както за майки, така и за всички останали любители-кулинари. Всички желаещи ще могат да пускат своите рецепти за лакомство от тиква в специална урна, поставена пред хипермаркет Карфур. Притежателите на петте най-оригинални рецепти ще бъдат обявени по време на партито на 31 октомври и ще спечелят награди, осигурени от Карфур. Конкурсът за Хелоуин декорация е конкурс за сръчност и оригиналност и е подходящ както за деца, така и за техните татковци и майки. В Хелоуин къта в Бургас Плаза Мол ще бъде обособен специален щанд, където всеки ще може да “изложи” своето произведение - маски, фенери, висящи духчета и всякакви страхотии. Всички произведения ще служат и за украса на Бургас Плаза Мол, а най-сполучливите ще бъдат обявени по време на партито на 31 октомври.
12.10.2009
ПИАНО ПАДНА ДО ОРЛИН ГОРАНОВ НА ЗЛАТЕН КЕСТЕН 2009
Пианото на композитора Нелко Коларов се строполи на сцената по време на рецитала на Орлин Горанов на шлагерния фестивал „Златен кестен 2009” в Петрич. Инцидентът се случи още на първата песен на гласовития оперно-естраден певец „Да започнем отначало”. Музикалният инструмент се откачи от стойката си и за малко не отсече краката на пианиста на Робин Гиб от „Би Джийс”. По чудо остана незасегнат от повреда и самият синтезатор, та любимецът на няколко поколения успя да зарадва почитателите в най-южния град на България с хитовете си. Около час Орлин Горанов изпълни някои от най-популярните си песни като „Светът е за двама”, „Заминават си птиците”, „Като дъх на утрин” и италианската канцонета „О, соле мио”. Певецът направи и ефектно шоу за публиката, като се включваше и в танците на балета от Югозападния университет „Неофит Рилски” - Благоевград. Дуетната половинка на Кристина Димитрова демонстрира и известното си чувство за хумор, като от дефекта с пианото направи ефект. „На следващата песен може да не ръкопляскате толкова силно, за да не падне пак”, пошегува се попзвездата преди да обяви второто си изпълнение. Орлин, а и останалите участници и организаторите не пропуснаха да благодарят за перфектното озвучаване на „Саламандър мюзик”.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |