В новините
 
03.05.2024 01:30
Търсене
 
 
13.09.2009
Балъков хвали възпитаниците си след разгрома в Мездра
„Изключително съм доволен от футболистите, които спазиха всичките ми тактически указания”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на пресконференцията след разгрома с 5:0 в Мездра над местния „Локомотив”. „В началото и на двете полувремена вкарахме голове, които успокоиха играчите. След третия гол на Траян Дянков мачът свърши. Искам да отлича Дуду, който се включи отлично. Комплименти и за Чиликов. След триседмична специална подготовка той изигра мача на добро ниво, спечели много високи топки и само малшансът не му позволи да се разпише. Доказахме, че в атака имаме достойни изпълнители. Пак повтарям, че съм изключително доволен от трансфера на Мишел Платини в ЦСКА. В Мездра демонстрирахме, че конкуренцията в нападение ни води към добри резултати. Имаме достатъчно футболисти, които могат да бележат.
31.08.2009
РУМЕН СПАСОВ И ДАНИЕЛА ПЕНЕВА ПЛЕНИХА ЖРЕЦИТЕ НА МУЗИТЕ
След като завладяха сърцата на меломаните на бардфеста “Морски струни” в Несебър, поетът с китара Румен Спасов и дуетната му половинка с цигулка / и какъв глас само!/ Даниела Пенева, пяха и на Международния младежки фестивал “Жреци на музите” в община Царево. Журналистът, филолог, интелектуалец, и съвсем не на последно място, зам.-главен редактор на в-к “Аз Буки”, покори сърцата на младите жреци на музите не само с глас, а и с магията на изящното слово, толкова чувствено и търсещо духа, колкото само влюбения в музиката и поезията може да поиска. Спасов и Пенева изпяха “Свободата”, “Душата и тялото”, “Смъртта на морето” и други емблематични парчета, които звучаха особено внушително под звездното созополско небе, а слушателите, някои от които за първи път чуваха подобен тип музика, успяха да усетят поезията и словото, вплетени в едно с вълшебството на плачещата цигулка на Даниела.
14.08.2009
Първото състезание за мерене на обувки в България ще се проведе в Бургас
Бургас Плаза Мол ще раздава маркови обувки на победителките от играта “Ако обувката и стане”. На 15 август 2009 г. (събота) в Бургас Плаза Мол ще се проведе първото състезание за мерене на обувки в България, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 21 ч. на специално обозначено място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.
11.08.2009
Подаряват маркови обувки на късметлии в Бургас Плаза
Бургаският мол организира състезание за модерни Пепеляшки - “Ако обувката й стане за нея чифтът ще остане”. На 15 август в Бургас Плаза Мол ще се проведе състезание за мерене на обувки, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 20 ч. на специално място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.
22.07.2009
Бургаските математици покориха Южна Африка
Световна слава и признание спечелиха за България четирима осмокласници от Бургаската математическа гимназия "Акад. Никола Обрешков" - Галина Кирчева, Дончо Пенев, Калоян Зайков и Христо Терзиев. На провелото се от 5 до 10 юли в гр. Дърбан /ЮАР/ международно математическо състезание IWYMIC, те завоюваха 12 медала и 2 купи в индивидуалното и отборното класиране. Състезанието е с ранг на Международна олимпиада за ученици. В него участваха 72 отбора от 19 страни, като от първата тринадесетица в световната математика отсъстваха само Русия (заради пропуснат краен срок) и съставеният от азиатци (основно китайци) САЩ. Най-силните страни се се представили с по четири отбора (изключение прави единствено Супершампионът Китай - с цели 7!). Тимовете, представили България, бяха от Бургас, Варна и София (2 тима).
01.07.2009
Община Несебър няма да спира плащането на тока на Слънчев бряг - Изток
Община Несебър няма да прекрати плащането на електричеството на Слънчев бряг - Изток. Това обяви кметът на Несебър Николай Димитров на специална пресконференция в морския град. Той подчерта, че решението да не се прекратява издръжката на осветлението в тази зона на курорта е продиктувано от желанието на общината да създаде условия за всички, обвързали прехраната или бизнеса си със Слънчев бряг, да работят нормално. По този начин се подпомагат не само местните граждани, но и целия туристически бранш. Николай Димитров уточни, че общинското ръководство не е заплашено от санкции при евентуално решение за спиране на тока. Договорът със „Слънчев бряг” АД, който е до края на месец октомври, предвижда възможност за едностранно прекратяване след 10-дневно писмено предизвестие до другата страна. „Не договорът ни спира да прекратим плащанията, а добрата ни воля да не позволим провал на Лято 2009”, каза кметът на Несебър.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |