В новините
 
28.03.2024 21:49
Търсене
 
 
14.12.2009
Hypnotic с ново вдъхновение, празнуват Коледа с Живко Петров Трио
След любовната криза, момичетата от квартет Hypnotic са завладяни от ново вдъхновение. Очаровани от срещата си с триото JP3 и обединени от любовта си към музиката, те подготвят уникален проект в компанията на изключителните музиканти - маестро Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Димитър Семов (барабани). Често сравянвани с Bond, талантливите цигуларки са щастливи да покажат индивидуалния си стил и да заявят едно различно присъствие на музикалната сцена. Hypnotic ще представи първия си самостоятелен концерт в Коледната нощ на 25 декември. Магнетичният момичешки квартет ще сподели своето изкуство с ценителите на красивата музика в столичния Sofia Live Club. Първата част на празничния концерт ще е изразено джазова. Класическото модерно звучене на Hypnotic ще бъде оцветено с джаз вариациите на триото JP3. Акцент в тази първа част ще бъдат няколко страстни аржентински танга, които музикантите подготвят за изисканата публика. Специална изненада ще бъде гост-вокалът Simon Rain. Той ще изпълни парчета от новия си проект 1+1=1, за който чаровната четворка записа щрайхове през лятото.
24.11.2009
Талантливи деца от Бургаска област заявяват участие за конкурса на Фондация “Димитър Бербатов”
До този момент предимно номинации в областта на изкуствата са получени за тазгодишните награди за успелите деца на България на Фондация “Димитър Бербатов”. Сред одобрените номинирани е и 17-годишната Силвия Ганчева от Бургас, носителка на редица първи награди от международни конкурси в областта на изобразителното изкуство - първа награда на V-ия национален конкурс за учебна рисунка София 2009; първа награда за графика на Международен фестивал на изкуствата "Радост на брега" - Бургас 2009; първо място в VІ-ия национален конкурс "Казанлъшка роза" - Казанлък 2009; първо място в Националния младежки конкурс "Ябълката" - Стара Загора 2009; първо място в Националния конкурс "Часовниковите кули на България" - Ботевград 2009;първо място във ІІ-ия национален конкурс "Пролет върху листа" - Кюстендил 2009;първо място в Националния конкурс "Моите детски мечти" - София 2009.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |