В новините
 
29.03.2024 11:52
Търсене
 
 
27.06.2009
Проверени са шест увеселителин заведения и 21 платени паркинги в Слънчев бряг и Несебър
На 25/26.06.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление на МВР - Несебър е проведена специализирана полицейска опурация, в която са участвали служители от районното управление, служители от сектор «Криминалана полиция» и «Охранителна полиция» при Областна дирекция на МВР - Бургас и служители от Специализираното подразделение за охрана на масовите мероприятия и борба с безредиците и Зонална жандармерийска част. Проверени са шест увеселителин заведения и 21 платени паркинги в Слънчев бряг и Несебър. Установени са четири лица, използвали за просия малолетни, като са им съставени протоколи за полицейско предупреждение. Констатирано са по един случай на : скитащо малолетно дете и проституиращо непълнолетно момиче, на които е предоставена полицейска закрила.
10.06.2009
Нова спортна площадка ще радва бургаските деца
На тържеството по повод откриването на площадката присъстваха още директорът на ТД „Приморие” Стефан Дубаров, директорът на ОП „Спортни имоти, паркинги и гаражи” Живко Иванов, началникът на отдел „Спорт” Веселина Деведжиева, директорът на дирекция „Образование” Веселина Таралова, председателят на Общински съвет – Бургас Снежина Маджарова, много деца и родители. Децата от ЦДГ „Златното ключе” поздравиха с програма от песни и танци своите гости и благодариха със специално писмо на кмета Димитър Николов и общинската администрация. Спортната площадка е реконструирана изцяло със средства на Община Бургас и е на стойност 55 000 лв. На терена на площадката /2 150 кв. м./ са изградени три спортни игрища – за волейбол, футбол и баскетбол. Около тях са поставени нови пейки и кошчета, и е възстановена оградата на площадката. В края на спортната площадка е монтирана трибуна с капацитет от 30 седящи места.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |