В новините
 
06.08.2021 08:03
Търсене
 
 
19.05.2009
Спортната общественост у нас каза браво на Община Бургас
В анкета на ДАМС българските спортни федерации посочиха Община Бургас като пример за активна политика в областта на спорта. Бургас беше номиниран за постигнати високи резултати в развитието и популяризирането на спорта и реализирани проекти със средства от общинския бюджет за изграждане, поддържане и реновиране на спортни обекти и съоръжения. Присъденото отличие бе връчено от председателя на Държавната агенция Весела Лечева на зам.-кмета на Община Бургас д-р Лорис Мануелян в Деня на българския спорт - 17 май. През 2009 г. в общинския бюджет на Бургас за местните спортни клубове са предвидени субсидии за близо един милион лева. 3.5 млн. лева Общината инвестира в спортна инфраструктура. Те се изразходват за проектиране и строеж на нови спортни зали и басейни, ремонт на съществуващите спортни зали, обновяване на спортни площадки в града и изграждане на нови. Спортният календар на Бургас е сред най-богатите в страната и постоянно се обогатява с нови събития.
13.05.2009
Вратите на Ирак са отворени за българските фирми
Ръководството на БСК прие на 12 май 2009 г., иракска делегация, която е на посещение у нас в периода 11-14 май т.г. по покана на българския министър на финансите Пламен Орешарски. В състава на делегацията участват: г-н Азис Хасан Абтан - съветник на иракския министър-председател и на министъра на финансите, г-н Абдула Албандар – директор на Инвестиционната дирекция към Министерството на финансите на Ирак, и г-н Хюсеин Ал-Юзри - президент на най-голямата иракска търговска банка. От страна на БСК в срещата участваха Божидар Данев – председател, Георги Шиваров - зам.-председател, Камен Колев – зам.-председател, Петър Денев – главен секретар, и Веселин Илиев – главен директор „Международно икономическо сътрудничество”. В разговора с иракската делегация се включиха и български бизнесмени, инвестирали в Ирак.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |