В новините
 
19.03.2024 08:09
Новини от Поморие
 
 
16.09.2010
Децата на Поморие ще учат в нови класни стаи
Децата на Поморие посрещнаха първия учебен ден днес в нови класни стаи, обзаведени с модерни чинове и мебелировка. В капиталовата програма на Поморие за 2010 година бяха заделени 100 000 лв. за ремонти на учебните бази. Най-голямото СОУ „Иван Вазов” получи 60 000 лв. за основен ремонт на покрива, физкултурния салон и учебните стаи. Финансиране за своите нужди преди първия звънец получиха и училищата в гр. Каблешково и с. Страцин, основното училище в Поморие, както и детските градини в с. Габерово и поморийската ЦДГ „Детелина”. Общинският детски комплекс в Поморие също успя да ремонтира сградата си с пари, заделени от бюджета. „Независимо от недоимъка и кризата, грижата за образованието на децата и младите за нас е приоритетна! От това пари няма да пестим, защото учениците имат нужда от хубави условия, за да се развиват пълноценно. Освен това, обликът на училището и неговото състояние, като сграда и институция е и възпитателен за децата.”, сподели кметът на морския град инж. Петър Златанов.
22.10.2009
Черноморец - Поморие елиминира Ботев - Криводол с гол в последната минута от дузпа
Отборът на Черноморец - Поморие” елиминира „Ботев” /Криводол/ в турнира за купата на България „Форд Мото Пфое” след изстрадана победа с 1:0 с гол от дузпа в 120-ата минута. Мачът от първия кръг на надпреварата беше наблюдаван 200 зрители на стадионът в градчето на 20 км от Бургас. 90 минути не стигнаха на втородивизионните съперници да си отбележат гол и спорът беше разрешен в сетния миг. В последната минута на второто продължение от 15 минути Галин Димов беше повален в наказателното поле и Любомир Божинов стреля безпогрешно от бялата точка. След последния сигнал гостите се нахвърлиха върху главния съдия Христо Христов /СтЗ/, но охранителите и служебните лица го спасиха от саморазправа. Футболистите на „Ботев” пробваха да си излеят гнева и върху униформените пазители на реда, ала бяха озаптени навреме.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |