В новините
 
19.04.2024 02:44
Търсене
 
 
14.06.2009
Топлофикация Бургас опрощава лихвите на своите длъжници
Ръководството на Топлофикация Бургас ще опрости лихвите на своите клиенти с просрочени задължения, ако те заплатят изцяло и наведнъж задълженията си в срок от 17.06.2009 до 17.07.2009 година. На всички абонати със започната съдебна процедура, заплатили изцяло и наведнъж задълженията си в същия срок, включително присъдените от съда вземания /съдебна такса, главница, лихви към датата на започване на съдебното дело/ дружеството няма да събира законната лихва, начислявана до окончателното изплащане на задължението. Клиентите на бургаската топлофикация могат да се възползват от инициативата на дружеството на касите в ж.к. Славейков, ж.к. Лазур и ж.к. Изгрев. Приспаданията няма да се извършват на касите на Български пощи или плащания по банков път. Топлофикация Бургас прави този жест за своите абонати за пореден път, с което да покаже своето обществено отговорно отношение към близо 10 000 абоната с 2 и повече неплатени сметки. В последните години дружеството води активна социална политика и не остава безучастно към финансовите проблеми на своите клиенти, предизвикани от икономическата криза. Ръководството на фирмата подканя абонатите си да се възползват от този шанс, тъй като едва ли за в бъдеще дружеството ще бъде в състояние да компенсира подобни финанови загуби.
10.06.2009
Нова спортна площадка ще радва бургаските деца
На тържеството по повод откриването на площадката присъстваха още директорът на ТД „Приморие” Стефан Дубаров, директорът на ОП „Спортни имоти, паркинги и гаражи” Живко Иванов, началникът на отдел „Спорт” Веселина Деведжиева, директорът на дирекция „Образование” Веселина Таралова, председателят на Общински съвет – Бургас Снежина Маджарова, много деца и родители. Децата от ЦДГ „Златното ключе” поздравиха с програма от песни и танци своите гости и благодариха със специално писмо на кмета Димитър Николов и общинската администрация. Спортната площадка е реконструирана изцяло със средства на Община Бургас и е на стойност 55 000 лв. На терена на площадката /2 150 кв. м./ са изградени три спортни игрища – за волейбол, футбол и баскетбол. Около тях са поставени нови пейки и кошчета, и е възстановена оградата на площадката. В края на спортната площадка е монтирана трибуна с капацитет от 30 седящи места.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |