В новините
 
28.03.2024 16:06
Търсене
 
 
27.06.2009
Пътно транспортни произшествия в Бургас, несъобразена скорост
На 26.06.т.г. около 15.45 ч. на пътя Варна - Бургас, в близост до Несебър е настъпил пътен инцидент между : л.а. “Мазда 323”, с бургаска регистрация, управляван от 56 год. Д.Х. от Бургас и т.а. “Пежо Експерт”, с варненска регистрация, управляван от 23 год. И.Ш. от Варна. От ПТП са пострадали : водачът на лекия автомобил / с контузни рани, без опасност за живота/ и неговия спътник - Н.Д. от Бургас / с фрактура на лявата предмишница, без опасност за живота/. Причини за ПТП : движение с несъобразена скорост в десен завой при изкачване от страна на водачът на товарния автомобил, който навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в лекия автомобил. На 26.06.т.г. около 16.43 ч. на пътя между с. Ръжица и с. Преображенци, общ. Руен, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Опел Кадет», с бургаска регистрация, управляван от 26 год. С.М. от с. Ръжица, неправоспособен водач. От ПТП е пострадал водачът на автомобила, който с мозъчно сътресение е прегледан в МБАЛ Бургас, където срещу подпис е отказал да бъде настанен за лечение. На 26.06.т.г. около 21.35 ч. на ул. «Резвая» в Приморско, при извършване на ляв завой и навлизане в кръстовище, в задната дясна част на автомобил «Фолксваген голф», с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Д.М., изскачайки между паркирали автомобили се блъска три годишно момченце. Детето, с охлузване в лицевата част, е настанено за наблюдение в бургаската болница.
13.05.2009
Вратите на Ирак са отворени за българските фирми
Ръководството на БСК прие на 12 май 2009 г., иракска делегация, която е на посещение у нас в периода 11-14 май т.г. по покана на българския министър на финансите Пламен Орешарски. В състава на делегацията участват: г-н Азис Хасан Абтан - съветник на иракския министър-председател и на министъра на финансите, г-н Абдула Албандар – директор на Инвестиционната дирекция към Министерството на финансите на Ирак, и г-н Хюсеин Ал-Юзри - президент на най-голямата иракска търговска банка. От страна на БСК в срещата участваха Божидар Данев – председател, Георги Шиваров - зам.-председател, Камен Колев – зам.-председател, Петър Денев – главен секретар, и Веселин Илиев – главен директор „Международно икономическо сътрудничество”. В разговора с иракската делегация се включиха и български бизнесмени, инвестирали в Ирак.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |