В новините
 
19.03.2024 10:44
Търсене
 
 
02.11.2009
Разкрити престъпления
На 01.11.т.г. около 08.15 ч. полицейски служител от Районно управление на МВР Камено, след приключване дежурството му, е пътувал с личния си автомобил «Фолксваген голф - 3», с бургаска регистрация за дома си в с. Тръстиково. На около 1 500 м. по пътя от Камено в посока с. Братово, в близост до местността «Курията», полицаят видял товарен автомобил «ИФА», с бургаска регистрация - фекалка, да изсипва фекални води в канавката на пътя. В близост до товарния автомобил е установен собственикът му - 34 год. С.А. от Айтос. Служителят на реда попитал С.А. защо изхвърля фекалните води на неопределено за целта място в нарушение на нормативната уредба. С.А. влязъл в кабината на товарния автомобил, веднага след което отишъл до полицая и сложил банкнота с номинал от 20 лв. в джоба на униформеното му яке, като го потупал по рамото и му казал да си тръгва, като не взема отношение за констатираното нарушение. В резултат на категоричния отказ на служителя да вземе парите, С.А. е задържан за срок до 24 часа, като срещу него е образувано бързо полицейско производство.
10.09.2009
ГЕНЕЗИСЪТ НА ЯВЛЕНИЕТО „МИТЬО ОЧИТЕ”
За какво мечтае Митьо Очите в затвора? Да бъде екскурзовод на първата група политици, които ще му станат съкилийници... Това признава самият той в първото си телевизионно интервю. „Показваме ви единственото телевизионно интервю на Митьо Очите, правено когато и да е!” – разказва Мартин Карбовски в първото издание от новия телевизионен сезон на социалния ъндърграунд „Отечествен фронт”. „Ще ви покажем и леля Станка – майката на Димитър Желязков. Като я видите, веднага ще ви стане ясно какъв хайдутин е Очите и дали хайдутин майка не храни – имаше такава народна песен... Гледайте внимателно и търсете човешкия елемент! Живописната леля Станка Желязкова още по-ясно разкрива генезиса на това наше явление в първото си телевизионно интервю. Тя е абсолютно убедена в невинността на сина си. И нито тя, нито синът й изпитват чувство за вина. В думите и на двамата няма никакво разкаяние... Ще видите героя на нашето време – бандитът-страшилище с малката присъда."
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |